Farmasi si Margo

Cosmetice de calitate

Buzele

Este inutil sa insistam asupra frumusetii buzelor bine desenate, colorate si senzuale. Studiati-le personalitatea, forma si grosimea, si folositi creionul si rujul in consecinta.In general, obisnuiti-va sa desenati contururi usor mai inchise decat culoarea buzelor voastre.Le veti putea mari cu usurinta, avand grija sa respectati urmatoarele principii: urmariti cu strictete curba buzelor voastre, ingrosand linia cu un milimetru — latimea minei creionului vostru. Buzele voastre vor deveni, astfel, suficient de late.

   1. Buze plate: Glossul le va da tonus si volum.
   2. Buze asimetrice:Cu un creion, plecati din centrul buzei si desenati mici puncte pe marginea superioara, aliniindu-va la punctul cel mai inalt. Completati desenul in mod simetric, imitand partea cea mai seducatoare.
   3. Buze groase: Atentie sa nu le supraincarcati: este mai bine sa nu folositi creionul. Un ruj mat li se va potrivi cel mai bine — unul lucios le va da prea mult volum.
   4. Buze cu linie descendenta:Aceasta impresie de „cadere  se datoreaza orientarii comisurilor buzelor voastre: nu le machiati, deci. Pentru echilibru, un efect „gloss  pe buza inferioara va va pune in valoare surasul.

Ruj Mat Lune Rose Farmasi

Baza

Descriere Produs

Formulă rezistentă și de lungă durată pentru un look perfect, care nu usucă buzele.
Culoare: Nude-roz

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *