Farmasi si Margo

Cosmetice de calitate

Comedoanele (punctele negre)

 Punctele negre sunt  mici chisturi formate prin uscarea sebumului, care este retinut in foliculul pilosebaceu, amestecat cu celule cornoase din pilnia foliculara si continind si un parazit, cunoscut sub denumirea de Demodez folliculorum, precum si microbacilii Sabouraud. Comedoanele apar la suprafata pielii sub aspectul unor puncte negre, din cauza oxidarii keratinei in contact cu aerul.

Comedoanele au predilectie in special pentru frunte, aripile nasului, pometi, barbie. Machiajul nu se va aplica pe un ten imbacsit de puncte negre. Cea mai indicata masura este tratamentul cosmetic complex, la cabinetul de cosmetica, cosmeticiana fiind aceea care extrage comedoanele, dupa care fata poate fi machiata.

Pielea acneica se intalneste mai frecvent la tineret, in special in perioada pubertatii, dar exista uneori si la persoanele mature, ca urmare a unor tulburari hepatice si gastrointestinale, a hipotiroidiei, a tulburarilor sistemului neurovegetativ, a insuficientei suprarenale etc. Se recomanda consultarea medicului specialist, pentru depistarea cauzei si indicarea tratamentului necesar.

                                                     Masca carbune activ Farmasi- mască pentru tine 

O mască purificatoare care ajută la îndepărtarea impurităților, a sebumului și a punctelor negre ca un magnet, pentru un aspect radiant al pielii.

MOD DE UTILIZARE
Utilizați de 1-2 ori pe săptămână. Aplicați un strat uniform pe pielea curată și uscată. Lăsați să acționeze 25-30 de minute sau până la uscarea completă. Desprindeți ușor masca de pe marginile exterioare. Nu aplicați pe sprâncene, linia părului sau pe buze.

INGREDIENTE CHEIE

Extract de rozmarin – un antioxidant puternic, extractul de frunze de rozmarin protejează pielea și calmează afecțiunile pielii.

Ulei de eucalipt – Este binecunoscut pentru proprietățile sale purificatoare și de curățare. Ajută la protejarea pielii de efectele mediului înconjurător și reține destul de eficient conținutul de umiditate al pielii.

 Click pentru REDUCERE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *